Äntligen dags för husrenovering?

Det är mycket att tänka på när du planerar en husrenovering. Ett smart drag är att börja med att fundera ut vilka moment du kan hantera själv och för vilka du behöver experthjälp. På så vis kan du kartlägga mycket av projektet redan innan det går av stapeln. Fundera över vad som behöver göras och av vem, beräkna materialåtgången och se till att du har tillgång till alla de verktyg som kommer att behövas. Dessa kan med fördel hyras, lånas eller köpas begagnat för att undvika alltför stora kostnader. Se också till att etablera en tidslinje för husrenoveringen; den måste vara realistisk så se till att du undersöker tidsåtgången för de olika momenten noga innan du sätter igång.

En utförd Husrenovering.

En partner att lita på vid er husrenovering

När du är klar med kartläggningen så är det dags att välja samarbetspartner för din husrenovering i Stockholm. Vi på Alvena Allservice ger dig en samlad och bred kunskap och kompetens; vi har varit verksamma i branschen under många år och våra kunniga hantverkare är vana att hantera många olika typer av projekt. Du kan tryggt lämna över ansvaret för både detaljer och helhet till oss så ser vi till att ro din husrenovering i hamn på bästa sätt.

Husrenovering utförd i Stockholm.

Samlad expertis under ett paraply

Genom åren har vi etablerat ett tätt samarbete med andra firmor som har intresseområden där vår egen kompetens inte räcker till. Detta gör att du som kund kan vila i den trygga förvissningen att du endast behöver samarbeta med en enda hantverkspartner som ser till att alla moment i din husrenovering blir utförda enligt planen.