Så går en renovering till när du anlitar oss

Oavsett om du just flyttat in i din lägenhet och vill ge det trista badrummet nytt liv, eller om du vill totalrenovera ditt gamla hus så ser vi till att processen flyter på effektivt.

Första steget är att höra av dig till oss och berätta mer om hur dina planer ser ut. Därefter kommer vi att räkna på jobbet och sedan förse dig med en gratis offert som ger dig full insyn i alla kostnader.

Projektplan och utförande

Väljer du att acceptera offerten för din renovering så går vi vidare i processen genom att ta fram en konkret projektplan. Projektplanen innehåller allt från ritningar till tidsplan för projektet. För oss är det viktigt att alltid hålla oss till den överenskomna tidsplanen, uppskjutna deadlines är helt enkelt inget du behöver oroa dig för när du låter oss ta hand om ditt renoveringsprojekt.

När du är nöjd med projektplanen sätter vi igång vårt arbete. Vi jobbar kvalitetssäkert och metodiskt för att garantera bästa möjliga slutresultat. När vi är färdiga meddelar vi dig så att du kan komma och ta dig en titt. Är du nöjd följer sedan en slutbesiktning och därefter packar vi ihop och städar undan. För dig återstår det alltså bara att njuta av ditt nyrenoverade utrymme!

För oss är kvalitet det viktigaste

För oss spelar det ingen roll hur stor eller liten renovering vi tar oss an, vi strävar alltid efter att färdigställa projekt av högsta kvalitet. Vårt mål är att slutresultatet ska kunna stå sig i decennier framöver, och för att detta ska vara möjligt arbetar vi kvalitetsinriktat när det kommer till både material och arbetsmetoder.