Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt

Hos oss kan du få hjälp med allt från helhetsentreprenad till en enskild byggtjänst. Vad du än behöver ser vi till att leverera en service av högsta kvalitet. De tjänster som vi erbjuder inkluderar bland annat de nedan.

img

Målning och tapetsering

Behöver du hjälp med målning och/eller tapetsering? Då är detta en av de saker som vi mer än gärna kan hjälpa dig med. Vi ger dig en färg eller en tapet som gör ditt hem eller kontor till en mer trivsam plats att vistas på.

img

Golv och elinstallationer

Vi utför flera olika typer av golvläggning, detta oavsett vilket material du önskar. Våra hantverkare är dessutom certifierade och kan hjälpa dig med olika typer av elektriska installationer.

img

Rörmokare och VVS

Behöver du hjälp med dina rör och ledningar? Även detta är i så fall något som vi kan hjälpa dig med. Hos oss arbetar nämligen ett gäng rörmokare som både är skickliga och erfarna.

img

Badrums- och köksrenovering

Badrummet och köket är två av de allra viktigaste rummen i ett hem där man spenderar mycket tid. Det är därför viktigt att dessa är rum som man trivs i. Behöver ditt badrum och/eller ditt kök få sig ett ansiktslyft? Då behöver du bara höra av dig till oss så hjälper vi dig mer än gärna med detta.