Likana Bygg & Platt AB

Varmt välkommen till oss på Likana Bygg & Platt AB! Vi har mångårig erfarenhet av att utföra olika typer av byggprojekt. Vi är stolta över våra skickliga hantverkare och den höga kvalitet de håller. Inget projekt är för litet eller för stort för oss. Oavsett storleken på ditt projekt är du därför varmt välkommen att höra av dig till oss för att få hjälp. Nöjda kunder är det allra viktigaste för oss, därför nöjer vi oss aldrig med ett projekt förrän även du som kund blir nöjd med det. Vi hjälper flera olika typer av kunder, inklusive bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner.

Vi erbjuder tjänster av högsta kvalitet

Hos oss på Likana Bygg & Platt AB får du erfarenhet, kunskap och kompetens på en och samma gång. Vi har dessutom ett brett kontaktnätverk beståendes av andra kunniga aktörer verksamma inom byggbranschen. Det gör att det räcker med att du har kontakt med oss för att din husrenovering ska kunna utföras på ett smidigt och effektivt sätt.

Vi ser till att samtliga moment flyter på som de ska ända från början till slut. Samtidigt abetar vi i ett högt tempo samtidigt som vi är nogranna med det arbete vi utför. Det är vi eftersom det är viktigt för oss att våra kunder ska kunna återgå till sin vanliga vardag igen så fort som möjligt.

En miljövänlig byggfirma

Vi på Likana Bygg & Platt AB är även en mycket miljövänlig byggfirma. Det ser vi till att vara för att aktivt kunna vara med och bidra till en bättre miljö på vår planet samt dra vårt strå till stacken för att bekämpa klimatförändringarna. För att kunna leva upp till detta använder vi oss bland annat bara av miljövänliga varor och produkter. Vi gör dessutom alltid allt vi kan för att ha så låga nivåer av skadliga utsläpp som möjligt.